Re(f)lex met kunst

Onze exclusieve “Re(f)lex met kunst” dag begint weer.

Openstaande data: 30 maart 2024 en er zullen waarschijnlijk meer data volgen.

Inmiddels hebben wij drie fantastische dagen mogen begeleiden in 2023. We hebben genoten, geëvalueerd en zijn onwijs blij dat onze deelnemers zo enthousiast zijn.

Wat brengt het jou? Een dag op een unieke plek, uit je hoofd en in je lijf. In verbinding met jezelf aan de slag met ontspanning, gevoel/emoties en spelen met je creativiteit (intuïtief schilderen, waarin jouw proces/gevoel op het doek komt).

Ingrediënten van de dag: Reflectie, ontspanning, verbinding, meditatie/visualisatie, creëren, ruimte voor persoonlijke processen, genieten, intuïtief schilderen en een heerlijke homemade OERsterke lunch. Voeding voor je lichaam en geest in elke vorm. 


Tijd: Van 10:00 (inloop 9:30) tot 16:30 (mogelijke uitloop tot 17:00).

De investering in jezelf voor deze hele dag inclusief materialen voor het schilderen en het doek (50×70), koffie/thee, voedende lekkernijen en een OERsterke lunch is 149euro. 


Wil jij je aanmelden? Stuur een e-mail naar reflexmetkunst@gmail.com en geef daarin aan welke dag je aanwezig wilt zijn. 

Enkele ervaringen van eerdere deelnemers:
– Een dag helemaal voor en met jezelf, mooie liefdevolle begeleiding en een prachtige omgeving. 
– De dag helpt je om te aarden in deze drukke maatschappij. Iedereen kan deze dag gebruiken! 
– Ik heb genoten van de dag. Het bracht mij rust, inzichten en loslaten. En gewoon ‘zijn’.
– Het eten: elke toelichting aan woorden doet afbreuk aan de smaaksensaties die geproefd zijn.
– Diepe inzichten gekregen. Hartverwarmend. 
– Een veilige bedding, top team, liefdevolle begeleiding; het klopt.
– Een aanrader als je in liefdevolle setting en met fijne begeleiding op een heerlijke plek bezig wilt zijn met je intuïtie, energie, bewustzijn.
– Waanzinnig goede dag. Rust, me-time en processen.

Op een onvergetelijke plek in Maurik wordt nu een geweldige dag georganiseerd. Mijn collega Nancy Snijders (Holistisch therapeut, NLP-therapeut, Hypnotherapeut) en ikzelf (Holistisch therapeut, OERsterk coach en kunstenares) vouwen onze handen samen om een heerlijke workshop dag te organiseren. 

Even uit de mallemolen stappen en bij jezelf komen: onder liefdevolle begeleiding, middels inspirerende oefeningen, theorie en intuïtief schilderen. Denkt dat stemmetje in je hoofd nu meteen dat je niet creatief bent, dat het spannend is en het dan geen zin heeft? Juist dan nodigen wij je uit om je in te schrijven en er helemaal open voor te gaan. Het gaat juist niet om moeten presteren of techniek. Het gaat om jou. Zowel het ochtendprogramma (theorie (brein/lichaam)/oefeningen/voelen) als het middagprogramma (o.a. intuïtief schilderen) brengen je weer helemaal in verbinding met jezelf, geeft je inzichten, plezier en ontspanning. Om na deze dag met belangrijke aandachtspunten voor jezelf weer door te gaan. 


Lieve groet, Nancy en Annemiek Nancy Snijders, Intuïtieve verbinding, 06 30 16 51 50 Annemiek van Palenstein Helderman, ZoMiek Atelier & ZoMiek Praktijk – Balans in lichaam en geest, 06 20 13 72 31