Kennismaken

Als holistische therapeut, OERsterk coach en energetisch lichaamswerker (energetische massage/sessie) begeleid en ondersteun ik je graag op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlak.


Leven vanuit jouw zijn.
Ik geloof en heb persoonlijk ervaren dat het de bedoeling is dat we verbonden zijn met ons Zelf. Dat we liefde kunnen voelen, nieuwsgierig kunnen zijn met een open hart en in vertrouwen en verbinding kunnen zijn. Dan kunnen we een leven ervaren wat in lijn ligt met wie we echt zijn en dan kan ons licht helder stralen van binnenuit.  

Vaak raken we door ervaringen, onbewuste conditioneringen, vastzittende emoties, hardnekkige patronen en ook door de (huidige) maatschappij ver weg van ons Zelf. Dit komt tot uiting in weinig energie en vage fysieke of mentale klachten. Je komt de dagen door, je voelt je alsof het allemaal teveel is, niet kunnen voelen, geen verbinding met je intuïtie, het ‘is dit het nou gevoel’.

Ik heb zelf ervaren hoe op deze manier overleven invloed kan hebben op je mentale, fysieke, emotionele en energetische systeem. Vage pijnklachten (arts vindt geen oorzaak), spanning, hyperventilatie en paniekaanvallen. Geen rust in mijn hoofd en lijf, onbewuste gedachtepatronen die mij niet dienden, vermoeidheid, constant terugkerende emoties, sociaal terugtrekken, mijzelf maar afleiden en zo verder. Dit keerde in meerdere fases van mijn leven terug. Ik bleef dan vooral doorgaan op kracht en wilskracht, bleef keuzes maken op basis van onbewuste overtuigingen, luisterde niet écht naar de signalen van mijn lichaam en geest en was niet verbonden met mijn hart. Een studie economie & recht, banen in het commerciële bedrijfsleven, bepaalde keuzes in mijn privéleven. In alles zitten lessen of is iets nodig maar op een gegeven moment riep mijn systeem mij echt een halt toe en bood de dokter een pilletje aan. Op dat moment ging mijn innerlijke vuur écht aan. Het was zo’n sterke drang om hier op een andere manier mee om te gaan. 

De weg van het hoofd naar het hart.
Het was heel waardevol hoe ik zelf heb mogen ervaren hoe ik weer terug kon komen bij mijn Zelf, weer (meer) kon gaan luisteren naar mijn lichaam en ziel, openheid, vertrouwen en liefde kon voelen waardoor het weer ging stromen en ik ging stralen.
Ik ben enorm dankbaar dat ik door mijn eigen ervaringen (en verschillende opleidingen op dit gebied) nu ook anderen mag begeleiden in het herstellen van de verbinding met zichzelf. Zodat ook jouw licht weer helder gaat branden en je bewust en open, met plezier, ontspanning en vertrouwen leeft in plaats van overleeft. Mét alles wat er in je leven op je pad komt.

De balans tussen het hart, buik en het hoofd.
Het is echt niet de bedoeling dat wij ongelukkig, depressief en angstig door het leven gaan. Nu is het punt dat je brein niet is gemaakt om je gelukkig te maken en je lijf niet is gebouwd om je gezond te houden. Wat zij willen, is overleven. We zullen (zeker in de huidige maatschappij) zelf verantwoordelijkheid moeten nemen om andere keuzes te gaan maken. 

Af en toe hebben we ‘hulp’ nodig, maar de stappen kan en moet jij allemaal echt zelf maken. 95% van wat we doen en denken komt uit het onderbewuste. Stel je eens voor? Wat dat voor impact op je leven heeft als je hierin meer bewustwording creëert. Hoe een verbinding met je lichaam en hart een enorm verschil zal uitmaken.

Lieve groet, Annemiek