Even voorstellen

Vage pijnklachten (arts vind geen oorzaak), spanning, hyperventilatie, paniekaanvallen (zelfs niet meer durven autorijden), geen rust in mijn hoofd en lijf, altijd “aan”, onbewuste gedachtepatronen die mij niet dienen, veel moe, constant terugkerende emoties, weinig zin in dingen, sociaal terugtrekken, mijzelf maar bezig houden en zo verder.

Vanaf mijn 16e heb ik hier veel mee te maken gehad en het keerde terug in meerdere fases daarna. Logisch, want je mag altijd blijven leren 🙂 Herken je dit? De enige die er wat aan kan doen ben JIJzelf. Het zijn geen ‘klachten’, het zijn boodschappen aan jou. Het is echt niet de bedoeling dat wij ongelukkig, depressief en angstig door het leven gaan. Nu is het punt dat je brein niet is gemaakt om je gelukkig te maken en je lijf niet is gebouwd om je gezond te houden. Echt niet. Wat zij willen is overleven. Je zal zelf verantwoordelijkheid moeten nemen om je leven anders te gaan leven. Mits je dat wil. Mits je echt openstaat om dingen aan te kijken, eerlijk te zijn naar jezelf, je durft te ‘stretchen’. Openstaan om je met kleine stapjes beter te gaan voelen. Meer ontspannen, meer gelukkig, minder moe, meer in balans zowel in je hoofd als in je lijf.

En het kan. Ik was toch echt al langer bezig op het ‘holistische pad’ (alles hangt samen) om mij beter te voelen, totdat mijn systeem mij echt een halt toe riep en de dokter mij een pilletje aanbood. Op dat moment ging mijn innerlijke vuur zo aan. Hier wilde ik toch echt anders mee dealen. En zo is mijn verhaal. Waarom ik nu zelf holistisch therapeut ben en tevens OERsterk coach. De kennis niet alleen vanuit de boeken, maar zelf volledig ervaren.

Jij leest mijn website niet voor niets. Ik wil heel graag mensen zoals jij ondersteunen in hun proces. Af en toe hebben we gewoon hulp nodig, maar de stappen kan jij allemaal zelf maken. Ik weet nu dat het kan, dat je je echt anders kan gaan voelen. Dat o.a. (onbewuste) angst geen leider meer is, dat jij geen lijder meer hoeft te zijn, maar leider van je eigen leven. 95% van wat we doen en denken komt uit het onderbewuste. Stel je eens voor? Wat dat voor impact op je leven heeft als je hierin geen bewustwording creëert.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Denk aan individuele sessies (theorie/kennis, oefenen en aan het werk), groepsessies (theorie/kennis en oefenen), energetische behandelingen (ontspannen en verbinden) of sessies met intuïtief schilderen als middel.

Lieve jij, tijd om te gaan leven. Zonde om te blijven doorlopen met vage lichamelijke, mentale en emotionele klachten. Zonde voor zowel je omgeving (kinderen, vrienden, ouders), maar vooral erg zonde van jou. Straal! Adem, voel, ga en leef.

Lieve groet, Annemiek