Energetische massage/sessie

Of je het nu zweverig vindt klinken of niet, maar alles is energie. Zelfs je brein werkt met ‘energiemanagement’. Er is een onuitputtelijke bron van energie waar we uit kunnen tappen. En energie wil graag stromen.

Je hebt vast weleens ervaren dat als je anders ging denken, je je ineens beter ging voelen. Of als je een emotie liet stromen, je ineens weer meer energie kreeg. Emoties die we niet voelen, of ervaringen en gedachten die we niet willen/kunnen zien of horen, kunnen vast gaan zitten in je lichaam. Er komen dan blokkades in je lichaam, waardoor jouw energie niet meer kan stromen. Niet verbonden zijn met je lichaam, niet naar haar kunnen luisteren kan ook allerlei vage klachten geven.

Een energetische massage/sessie kan weer meer ruimte creëren en een balans tussen het denken en voelen. Door de aanraking en de energie die door je heen zal stromen zal je lichaam je zelfherstellende vermogen weer (meer) activeren, kunnen blokkades worden opgeheven, kan je vrijer worden en weer de verbinding met je lichaam voelen. Door deze manier van masseren en energetisch werk kan jij weer meer verbonden zijn met je open en liefdevolle hart en kan er weer stilte komen om te luisteren naar je intuïtie, naar jouw Zelf. Het lichaamsbewustzijn is zo nodig om bij je zelf te komen en blijven. Door te luisteren en te blijven bij wat er in je speelt komt er ruimte en vrijheid. Door de diepe ontspanning en aanraking kunnen je lichaam en geest veiligheid en vertrouwen ervaren waardoor je ook meer in je kracht en licht kan gaan staan.

Tijdens een energetische massage/sessie verbind ik mij vanuit mijn Zijn, mijn bewuste aanwezigheid, mijn open hart en mijn verbinding met de Bron/het grotere geheel met jouw energie. Mijn handen gaan daar waar jouw lichaam en ziel het nodig hebben. Ik laat mij intuïtief leiden, ondersteund door de haptische massagevorm, energetisch werk (Reiki), kennis van het lichaam en brein, de natuurelementen en energiecentra in je lichaam (chakra’s). Na de sessie geef ik je terug wat ik bij je heb gevoeld of heb gehoord en waar je bewust van mag worden.

Een energetische massage wordt op de huid gegeven met olie en een energetische sessie door de kleding heen.

Duur ca. 2 uur. Kosten € 135,-.

Als je op de knop hieronder klikt kan je een vrijblijvende en kosteloze telefonisch intake aanvragen of direct een energetische massage/sessie aanvragen. Ik neem sowieso altijd even telefonisch contact met je op.

Kernwoorden: ontspanning, aandacht voor jezelf, liefde, zijn, vertrouwen, veiligheid, aanraking, lichaamsbewustzijn, inzicht, zelfherstellend vermogen, energie, vrijheid, ruimte, rust en vertrouwen, bewustwording, verbinding met jouw Zelf.